Vacature: Operator Nieuwe Pekela

Vacature: Operator Nieuwe Pekela

Wil jij aan het werk als operator waar je verantwoordelijk bent voor het produceren van gevinde buizen? Lees dan de vacature door en wie weet sta jij binnenkort op de werkvloer!

Ben jij een ervaren operator die ook een machine kan onderhouden, smeren, bijstellen en ombouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Je gaat via ons op proef bij Airco-Fin in Nieuwe Pekela. Na een proefperiode treed je rechtstreeks in dienst. Hier worden je vervolgens de specifieke kneepjes van het bedrijf bijgeleerd. Wij zoeken mensen met affiniteit en ervaring in de techniek of met een technische achtergrond (lees: hobby auto’s onderhouden/sleutelen). Wil jij direct een beeld van de werkzaamheden? Bekijk hier de bedrijfsvideo!

Als operator ben je verantwoordelijk voor het produceren van gevinde buizen door middel van speciale machines. De fabriek is gevestigd in Nieuwe Pekela maar de buizen gaan de hele wereld over! We zijn op zoek naar een fulltime operator, aangezien het specialistisch werk is zal je beginnen als hulp-operator. Als hulp-operator zal je worden meegenomen in een opleidingstraject zodat je de fijne kneepjes van het vak leert en vervolgens zal je zelf de machine bedienen en ook onderhoud plegen als operator.

Naast het bedienen van de machine zal je ook controles uitvoeren, registreren van bijvoorbeeld tekortkomingen die worden geconstateerd tijdens de productie en je bent verantwoordelijk voor kwaliteitsproblemen binnen het werkterrein.

Kort om; je hebt een verantwoordelijke taak als operator met veel afwisselende werkzaamheden. Lijkt jou dit wat? Dan komen we graag in contact met je!

Wij vragen:

  • Minimaal twee jaar ervaring in een soort gelijke functie
  • LBO/MBO werk- en denkniveau
  • Een leergierige instelling
  • Ervaring met sleutelen aan auto’s/machines

Wij bieden:

  • Je komt op contract via ons, maar na goed functioneren zal dit overgaan op een contract bij de opdrachtgever
  • Een goede werksfeer waarbij je kan doorleren
  • Werk voor de lange termijn.
Productiehal

High finned tubes

Type L, KL, LL, G and Extruded

Low finned tubes

Type L, KL, LL, G and Extruded

Louvers

Manually or automatically