Louvers

Lamellen zijn zeer geschikt als raamdecoratie en bovendien erg onderhoudsarm. Je kunt ze gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek en daarnaast gaan ze ook erg lang mee. Louvers zoals ze in het Engels worden genoemd, worden in veel verschillende maten verkocht. Je hebt verticale en horizontale lamellen. Waar je voor kiest is natuurlijk aan jezelf. Dit hangt mede af van je persoonlijke smaak en voorkeuren. Verticale lamellen hebben vaak een wat chiquere uitstraling dan de horizontale lamellen. Deze laatste worden vaak gebruikt voor kantoren en slaapkamers, terwijl de verticale lamellen ook voor de woonkamer zeer geschikt zijn.

Louvers passen bij iedere inrichting

Bij iedere inrichting, klassiek of modern, passen louvers. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Ook in hout, wat prima combineert met een klassiek interieur. Houd je meer van strak en modern dan kies je voor metaal of kunststof lamellen. Er zijn ook lamellen die de zon gedeeltelijk doorlaten maar waarmee je van buitenaf niet naar binnen kunt kijken. Deze lamellen zijn ideaal om je privacy in de woning te waarborgen terwijl je toch nog gewoon kunt zien wat er buiten op straat gebeurt. Vaak kiezen mensen voor deze optie wanneer hun ramen direct aan een drukke straat grenzen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Je kunt vrijblijvend contact opnemen met ons bedrijf dat louvers oftewel lamellen levert. Je kunt ook bij ons bedrijf gaan kijken zodat je met eigen ogen kunt zien hoe ze er uit zien en van wat voor soort materialen ze worden gemaakt. De levering kan soms enkele weken duren omdat lamellen altijd op maat worden gemaakt.

Airco Fin